poproszę o cenę całego rozrządu wraz z oryginalną pompą wody do octavi tour AXR z 2006/2007
rozrzad oryginał - 460zł / Conti 364zł
pompa wody oryginał - 187zł + kaucja 350zł za zwrot starej oryginalnej pompy wody. Kaucje oddaje gdy pompa do mnie dotrze. Musze ją zdac w Skodzie.
Proszę o wycenę czujnika pożiomu oleju i
czujnika cofania, ten w skrzyni biegów do skody oktawi2 1,9 TDI bkc TMBCS21Z968078836
Interesuje mnie dobry odpowiednik lub orginał
pozdrawiam
Witam,
czujnik poziomu oleju oryginał - 1j0907660f - 363zł / zamiennik 4max 125zł (nie znalazlem porzadnego zamiennika, 4max to takie sobie będzie, szału nie robi
czujnik cofania - zalezny jest od symbolu skrzyni ale orientacyjnie - 02t945415p - 55zł
pompa wody oryginał - 187zł + kaucja 350zł za zwrot starej oryginalnej pompy wody
czyli jeżeli nie zwrócę, to pompa wody kosztuje mnie 537 PLN? czyli drożej niż kpl rozrząd?
Nie rozumiem Twojego pytania.
pompa wody oryginalna jest tansza niz dobry zamiennik - pod warunkiem zwrotu starej do VW czy tam Skody - bo oni te pompy demontują, przetapiają, robią nowe...
Na czas zwrotu biorą kaucję i gdy pompy nie oddamy kaucja przepada.
o jakim kompletnym rozrzadzie piszesz ? Jesli zamiennik to moze tak byc ze nowa ori pompa jest drozsza niz kompletny rozrzad w zamienniku - taka polityka skody i nam nic do tego niestety...
Ceny ktore podalem na ori są duzo nizsze niz w ASO.
Czyli nowa pompa Skody kosztuje 537 PLN bo ja nie mam starej pompy oryginalnej z ASO. Kapewu? Rozrząd był u mnie już raz zmieniany w 2012 roku i jest założony Conti/gates/Dayco (trudno powiedzieć).
Zamieszczone przez icegoranet
rozrzad oryginał - 460zł
Co tu jest do rozumienia? Pompa bez zwrotu kaucji jest droższa od kpl rozrządu, czyli cała operacja nie ma sensu.
Czyli nowa pompa Skody kosztuje 537 PLN bo ja nie mam starej pompy oryginalnej z ASO. Kapewu? Rozrząd był u mnie już raz zmieniany w 2012 roku i jest założony Conti/gates/Dayco (trudno powiedzieć).
Zamieszczone przez icegoranet
rozrzad oryginał - 460zł
Co tu jest do rozumienia? Pompa bez zwrotu kaucji jest droższa od kpl rozrządu, czyli cała operacja nie ma sensu.
Anyway, dzięki za ofertę.
tak oryginalna pompa bez zwrotu jest drozsza od rozrzadu. I mam prosbe - skoro ja pytam kulturalnie to mogę prosic o kulturalną odpowiedz, prawda ? To jest polityka koncernu a nie moja wiec pozostaje mi przeprosic za skodę że takie duze pieniadze chce za kilogram żelastwa z wirnikiem...
Komentarz